INTRODUCTIE / KENNISMAKING
WORKSHOPS

 
Om de activiteiten van 'zichTopvoelen' breder en laagdrempelig onder de aandacht te brengen organiseren wij een aantal introductie-workshops:

Basiscursus NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) 

planning volgt.......

Deze Ď5 avondení training is opgezet voor ieder die vaardigheden wilt ontwikkelen voor een zinvolle communicatie, zelfcoaching en zelfmanagement. Je leert communiceren met verschillende facetten van jezelf en anderen op een manier die meteen toepasbaar is. Het is een introductie in de NLP en wel op een dusdanige manier dat je er meteen mee aan de slag kunt.
NLP staat voor:                                                                                             Neurologisch: Alles wat we hebben meegemaakt ligt opgeslagen in ons geheugen. Wat we meemaakten in ons leven was al dan niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van ons eigen "IK". De herinneringen aan de ervaringen hiervan, onze gevoelens, gedachten en emoties besturen ons gedrag in de huidige tijd. Ook als we dat gedrag liever niet zouden willen. In dit gedrag ontmoeten we elkaar. We gaan met elkaar om en laten dingen van onszelf aan de ander weten; dit noemen we communicatie.                                                                        

LinguÔstisch: Communiceren doen we door middel van gesproken taal en door middel van lichaamstaal (houding, gebaren, toonhoogte, gezichtsuitdrukking, enz.).               

Programmeren: Terwijl we communiceren, kunnen we anderen, of anderen ons, iets bijleren, afleren of (laten) veranderen.

- Losse NLP-cursusavonden, klank/ meditatie-avonden, kosten 25,00 euro

- NLP en persoonlijke ontwikkeling (10 cursusmomenten) kost 200 euro;
(minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers).

- Bij voldoende belangstelling wordt er een cursus 'leren mediteren' gestart van 4 cursusmomenten (kosten 80 euro).                                                                            (minimaal 4 deelnemers, maximaal 8 deelnemers).