INTRODUCTIE


ZichTopvoelen, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en ontplooiing van het individu in relatie tot zichzelf en in relatie tot de ander.
Er wordt gebruik gemaakt van NLP Ė theorieŽn en technieken (neuro linguÔstisch programmeren = het onderkennen en bewust worden van patronen in taal, denken en doen om vervolgens deze patronen te doorbreken).

Naast het werken met NLP kan gebruik worden gemaakt van meditatievormen, klanken en energiewerk. Als basis hanteer ik de 5 biologische wetten vanuit de German New Medicine.

Een proces van bewustwording wordt middels de training/ workshop/ coaching op gang gebracht waarbij soms een geleide meditatie helpt het aangebodene sneller te integreren.

Mijn doel is om o.a. de GNM en NLP laagdrempelig en toegankelijk te laten zijn voor belangstellenden. Na het afronden van de HCT NLP-post-Master opleiding (Health Certification Training) en intussen 5 jaar verdieping in de GNM weet ik als geen ander wat de inzichten en kennis van de GNM en NLP kunnen betekenen in het welbevinden en welzijn van het individu.

Mijn visie is: `Heel! vanuit je passie, Heel! vanuit zijn wie je bent`.... en dat vanuit een spirituheel (spirit-u-heel :) gezichtspunt. Daarom: zicht op voelen om vervolgens uit te komen op zich Top voelen).

En vanuit deze visie doe ik mijn best een bijdrage te leveren aan bewustwording van het individu middels cursussen, trainingen, coaching, meditatie, muziek en het werken met klanken.


Bert van Grondelle


 
Mijn achtergrond: vanaf 1972 tot en met 2008 als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige werkzaam geweest. Vanaf 1983 op leidinggevende posities, voornamelijk in de ouderenzorg. Gefascineerd door organisatie -en samenwerkingsprocessen heb ik mij bekwaamd in de sociocratische organisatiemethodiek (sociocratisch organisatieadviseur) en werk als bestuurslid/ adviseur bij enkele sociocratisch georganiseerde bedrijven. Naast organisatieprocessen heb ik het begeleiden van mensen altijd het meest boeiende gevonden. Vanaf begin jaren 90 mijzelf verdiept in NLP om de communicatie van en tussen mensen beter te leren kennen en te doorgronden. Vanaf begin 2000 heb ik de gelegenheid gekregen de NLP practitioner (Andromeda)en Master opleiding (Alter Vision) te volgen. Na twee jaren de practitioner en Master zelf te hebben begeleid als assistent trainer heb ik de internationale Health Certification Training gevolgd (Robert Dilts, Tim Hallbom en Suzi Smith). Ook deze opleiding heb ik vervolgens als assistent begeleid. Begin 2012 ben ik in de gelegenheid geweest de NLP Trainers Training bij Tad en Adriana James te volgen. Een bijzondere training die mij nu in de gelegenheid stelt om de NLP practitioner en Master Practitioner opleidingen te geven en deelnemers internationaal te certificeren.
Naast de NLP opleidingen heb ik diverse trainingen en workshops gevolgd: coach opleiding (Andromeda), het Enneagram (de typologie en het procesmodel) , the Journey (Brandon Bays), The Inner Work (Bayron Katie), De herontdekking van je ware zelf (Ingeborg v.d. Bosch), Transcedente Meditatie, de Bronnikov Methode (energiewerk), GNM (German New Medicine: een nieuwe geneeswijze), Hypnose, Wing Wave (variant op EMDR), Quantum Touch, Quantum Sjamanisme (Hans de Back), Vipassana meditatie (master Goenka).


 
 
Naast het maken van muziek, lees ik graag populair wetenschappelijke boeken, ben ik geboeid door de werking van het menselijk brein en skate ik af en toe een rondje.