BEDRIJFSTRAINING

 
Zich Top Voelen d.m.v. coaching / training

Mocht je een trainer / coach nodig hebben voor een individuele medewerker of een team binnen het bedrijf? Heeft een team een transformatie nodig om de organisatie-doelen te behalen? Een NLP - cursus, gericht op het behalen van de organisatiedoelen is eveneens te halen bij “zichTopvoelen”. Vanuit het eigen werkveld is er veel ervaring opgedaan met onderwerpen als: kwaliteitszorg, kwaliteits-denken, jaargesprekken, leidinggeven, management development.

In een gesprek licht ik graag mijn onorthodoxe werkwijze toe.

Op een andere wijze een team in beweging zetten? Het team zich bewust laten worden van de eigen competenties? Een klankworkshop als aanvulling op een training. Middels klanken jezelf uitdrukken, laten horen, samenwerking zoeken, verrassend, vernieuwend en soms confronterend. 

Een klankworkshop van 2 uur (op locatie): 350 euro (excl. BTW en reiskosten) 

 

Individuele coaching voor bedrijven 120 euro per uur (excl. BTW). 

Compleet coachingstraject medewerker: 

1500 euro excl.BTW, excl. reiskosten:                                                                 - kennismakingsgesprek van 1 uur (klikt het tussen de klant en de coach? Coachingsvraag onderzoeken)                                                                         

 - nulmeting van 1 uur (gesprek met klant, leidinggevende en coach met als inhoud wat aan het eind van de coaching bereikt moet zijn, incl. rapportage)           

 - 5 coachingsgesprekken van 2 uur

- evaluatie van 1 uur (gesprek met klant, leidinggevende en coach: zijn de doelen  bereikt? incl. rapportage).

Teamtraining; 550 euro per dagdeel, hele dag 1000 euro (excl. BTW en reiskosten).