WERKEN MET KLANKEN

   

KLANKCONCERT/ KLANKMEDITATIE/ KLANKMASSAGE met een WELDADIGE, ONTSPANNENDE EN ENERGETISCHE werking

 

Er zijn tal van manieren om je te ontspannen en tot jezelf te komen. Regelmatig sporten, Yoga en bewust bezig zijn met je voeding en daarmee met je lichaam, zijn wat manieren. Een andere wijze om ‘rust in je hoofd’ te krijgen in de hectische tijd waarin we leven is mediteren.

 

En wat levert het je dan op? …………….. bewust worden van je eigen lichaam, leren luisteren naar je lichaam en geest en beïnvloeding van de gedachten. Anders leren omgaan met stress.

Een ontspannende en eenvoudige manier van mediteren is het ontvangen van klanken van gongs, drums, klankschalen, harmonische tuners en andere instrumenten.

 Door de klanken op je te laten inwerken word je bewust van het eigen lichaam, het wordt een luisteren naar lichaam en geest en beïnvloeding van de gedachten.

Klanken hebben een helende werking hebben op lichaam en geest. Ons lichaam bestaat voor minstens 70 procent uit water. Klanken brengen water in beweging (wordt desgewenst gedemonstreerd met een klankschaal) en door de trillingen kunnen mogelijke blokkades worden opgeheven.

 

GENIET VAN MOOIE, ZUIVERE en VERSTILLENDE KLANKEN VAN DIVERSE GONGS, KLANKSCHALEN, DRUMS, WINDGONGS,  RAINSTICKS EN HARMONISCHE TUNERS

 

: te kiezen uit een algehele massage op de massagetafel met een duur van 60 minuten of een  rugmassage op de massagestoel van 20 minuten. 

Ligmassage   60 minuten  60 euro 

Rugmassage  25 minuten  25 euro          

Een rug –en ligmassage gebeurt door de kleding heen. Zelf zorg je voor comfortabel en makkelijk zittende kleding.

Op www.youtube.com zijn twee korte impressies te zien van een klankmassage. Type 'bert van grondelle' in en de filmpjes zijn te zien......

Reserveren bij “zichTopvoelen”, tel. 06 480 841 18 of via info@zichtopvoelen.nl